Privé een auto leasen?

By admin


Steeds meer mensen kiezen ervoor om privé een auto te leasen. En dat is niet voor niets! Het leasen van een auto biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. In deze blog vertellen we je waarom het leasen van een auto interessant kan zijn en welke leasevormen interessant zijn voor privégebruik.

Voordelen van privé leasen

Een van de grootste voordelen van het privé leasen van een auto is dat je geen grote investering hoeft te doen. Bij het kopen van een auto betaal je namelijk in één keer een groot bedrag. Bij private lease betaal je maandelijks een vast bedrag en hoef je niet in één keer een groot bedrag neer te leggen. Dit maakt het leasen van een auto veel toegankelijker voor veel mensen.

Daarnaast zijn alle kosten inbegrepen bij het leasen van een auto. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting. Hierdoor heb je geen onverwachte kosten en kom je niet voor verrassingen te staan. Ook hoef je zelf geen tijd en moeite te steken in het onderhoud van de auto. Dit wordt allemaal voor je geregeld.

Welke leasevormen zijn interessant voor privégebruik?

Bij privé lease zijn er verschillende leasevormen mogelijk. De meest bekende vorm is de full operational lease. Bij deze vorm van lease is alles inbegrepen in het maandbedrag. Je hoeft zelf alleen nog maar te tanken. Dit maakt het leasen van een auto erg gemakkelijk en overzichtelijk.

Een andere interessante leasevorm voor privégebruik is shortlease. Bij shortlease lease je een auto voor een kortere periode, bijvoorbeeld voor een paar maanden of een jaar. Ideaal als je nog niet zeker weet hoe lang je de auto nodig hebt. Bovendien kun je bij shortlease vaak al snel beschikken over de auto.

Tot slot is financial lease ook een interessante optie voor privégebruik. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand en word je uiteindelijk eigenaar van de auto. Hierdoor kun je profiteren van fiscale voordelen, zoals de investeringsaftrek.

Het privé leasen van een auto heeft vele voordelen en er zijn verschillende leasevormen mogelijk. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen kun je kiezen voor full operational lease, shortlease of financial lease. Bij 123Leasing.nl helpen we je graag bij het vinden van de juiste lease-oplossing voor jouw situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onze website.

Plaats een reactie